27/28/29 juni 2005 Reisverslag: V-club goes Vechta | :: Bekijk de foto's!

Vechta 2005
Het is inmiddels traditie dat iemand die niet eerder mee naar Vechta is geweest, het verslag schrijft. Toen Werner meldde dat hij bij zijn plaatselijke club als Kuifje -de razende reporter - bekend staat, was de keus snel gemaakt. Hieronder volgt het verslag van deze veelprater. Vandaar de ondertekening met 'Babbel'.

Er waren voor de groepsrijders 2 opstappunten bij de A12 waren er 7, Antoon, Frans G., Coen, Jan, Theo, Edward en Werner. Bij het 2de punt de McDonalds nog 3, Henk, René en Caroline Het was daar intussen al goed warm geworden dus dat was ook de 1ste tussenstop. Daarna lekker binnendoor getoerd naar Vechta, tijdens de tussenstops werd er geregeld gebeld. Theo was vrij maar ze konden op 't werk toch niet zonder hem. Vlak voor Vechta nog een Noors stel opgepikt. In Vechta met een hete zon de tent opgezet en voor de rest niks meer gedaan, behalve wat eten veel drinken en nog meer ouwehoeren. Onder ander over Joost, die was afwezig want hij was een kip aan 't vangen.

In de loop van de dag waren er al meer van onze club aangekomen en werd het steeds gezelliger. Een 2de Henk had een jarige dochter die thuiszat, wij wilden bellen maar ze had geen telefoon, zei henk. En het verhaal van het aanzoek van Edward aan Debbie werd verteld; hij had het in Vechta op een petje laten borduren en toen ze boven op een berg stonden zette hij het op.

's Morgens was het voor de vroeg dag, al om 6uur werd iedereen wakker gekletst. Voor het ontbijt al lekker aan de koffie en thee bij René en Caroline. Daarna zijn we met ons groepje, aangevuld met Marcel, Piet, Honkie Tonkie, de 2 Noren Peer en Edle, de Duitse Holger en en tot slot de Duiste Annika die bij Frans achterop zat een stukje gaan toeren. Bij de koffiestop ging Henk voor paal zitten en Coen ging moppen tappen. Door de warmte hebben we niet veel getoerd maar zijn direct naar het meer gegaan. Hier vandaan zouden we allemaal samen terug rijden. Een paar man zijn er nog ingesprongen. Terug was het erg mooi met al die honderden cx-en achter elkaar. Op de camping is een mooie foto gemaakt vanuit een ladderwagen. Een aantal van ons staat er heel herkenbaar op.

's Avonds was de prijsuitreiking en onze voorzitter had ook nog een beker voor het mooiste treffen in de buurt van Vechta. Ook was er live muziek en die hadden een accordeon bij, dus onze Henk mocht nog spelen (dat had hij gisteren gezegd). Het werd; daar bij dat kleine café aan de haven. Daarna kwam er nog een nr en iedereen ging mee met de polonaise! Toen moest ie stoppen, hij was waarschijnlijk te goed en dat viel te veel op. Zondag vroeg weer op we wilden om 10uur rijden dat werd na veel foto's en afscheid kwart voor 11. Op de terugweg nog met 5 man met henk meegegaan, voor de jarige dochter hadden we een cadeau gekocht. Na koffie en gebak in Arnhem gingen de laatsten dus ook weer huiswaarts

Op dit treffen waren er 440 mensen waarvan 21 uit Nederland

Babbel.

:: Bekijk de foto's! | Meer foto's zijn hier te vinden (met dank aan Marcel)

:: Print deze pagina