26 augustus 2004 Stage in Finland (vervolg)

Klik hier om te lezen hoe het begon

Hallo allemaal,

Het is woensdag 18 augustus 15:30 als ik deze e-mail schrijf. Het is waarschijnlijk mijn laatste berichtje uit Finland (als er geen vreemde dingen gebeuren).

Ik zit op dit moment weer in Vantaa op kantoor om mijn skriptie en laatste rapporten af te maken. Ik blijf hier nog tot en met vrijdag. Dan heb ik de handtekeningen waarschijnlijk wel.

Komend weekeind begin ik waarschijnlijk aan mijn terug reis. Ik wil eigenlijk door zweden weer terug, maar als het van dit pet-weer blijft zoals het nu is, weet ik het nog niet. Het is voor mij een geweldige tijd geweest en ik had dit echt niet willen missen, ook al is het in mijn vakantie, dit is toch ook wel een beetje vakantie(werkvakantie). Ik verwacht om in het weekeinde van 27, 28 en 29 augustus weer thuis te zijn in Riis.

De motor doet het nog prima, met al 11.000 Finland-reis km gereden te hebben. Ik ga voor dat ik vertrek nog even de olie verversen en wat andere kleine dingetjes doen, en dan moet het wel goed komen denk ik.

Vanmiddag ga ik nog een pakketje op de post doen( ik kan niet alles me nemen op de motor). en dat ben ik eigeliijk ook wel klaar. Nou ja ik het nog wat handtekeningen nodig en dan is het gedaan.De internet site ligt al een tijdje stil. Dit komt omdat ik 3 weken geen internet verbinding had, en daarna was Rob(web meester) op vakantie. Maar wees gerust. Als ik thuis ben zal er nog het een en ander op zetten zodat jullie alles kunnen lezen, en veel foto's kunnen bekijken. Maar je nag natuurlijk ook gewoan ff langs komen op Smitsleane 17.

Wie nog wil weten wat ik heb gedaan de laatste weken:

Nou, 2 weken op een vuilstort gewerkt in Jyväskylä(300 km boven Hels.), 1 week op een vuilstort in Forsa(100 nog wat km's linksboven Hels.), 1 week in een laboratorium in Oulu (700 km.b. Hels.Links aan de zee).


Ik heb dus flink wat km's gemaakt, maar dat was eigenlijk wel leuk. zo zie je veel van het Finland. Ik heb nog een motormuis ontmoet die zei dat ik geen motor reed, maar een trekker: zo sterk !!


OK, het ga jullie goed, en Oant Sjen!!


Groetnis Folkert.

:: Print deze pagina