8 januari 2006 ..Nieuwjaars workshop

Hij is dood. Het is gebeurd.

Van te voren zag ik er wel tegenop: de demontage van het lel ging me toch wel aan het hart. Ondank de diepe teleurstellingen en frustraties die ik op liep tijdens zijn leven, was het een moeilijke beslissing om ’m te demonteren.

Zoals ik steeds tijdens mijn motor rijdend leven kon rekenen op de steun van de club, stond ik ook nu niet alleen. Verstandelijk had ik het allemaal goed op een rijtje: deze motor zou, bij mij, niet meer gaan rijden. Dus weg ermee. Toen er werd voorgesteld om ‘m op een workshop te demonteren, leek me dat wel wat. En het pakte goed uit. Het was erg leuk om met elkaar bezig te zijn. Te zien hoe dingen in elkaar zitten. Bij te praten over ieder’s motor. Het viel me op dat er heel veel verhalen kwamen bij verschillende onderdelen.
Op het moment dat het blok er onder weg ging, was het even moeilijk. Toen was het echt geen motor meer.

De veiling was leuk. Coen wist met veel enthousiasme bijna alle onderdelen aan de man te brengen. Waar ik bang voor was: dat er erg veel onderdelen over zouden blijven, bleek niet uit te komen. Het uiteindelijke bedrag viel me mee. Totaal is er €491,60 neergeteld voor de onderdelen. In z’n geheel had ‘ie dat nooit opgebracht.
Er gingen steeds meer mensen met een onderdeel weg. Toen realiseerde ik me dat het toch wel bijzonder is dat mijn lel een heleboel CX-en uit de club gaat completeren. Zo blijft ‘ie toch nog in de club, zij het op een andere manier dan ik had gehoopt.

Bij het wegrijden zag ik Cosmar, als laatste met de tank lopen. En ik bedacht: het is goed, zo.

Gea

Kijk hier voor de foto's!

:: Print deze pagina