juni 2005

Hallo mensen, hier dan een verslag van onze stikgezellige Lady's tour.

Het begon al goed.... Iedereen was er op tijd. (Marga, Henny en ik zelve) en het was mooi weer. Wat wil je nog meer? Henny had het lumineuze idee om heel simpel de Taxandria route te rijden daar wij geen van drieën de ervaring hadden om voorop te rijden laat staan een route te lezen.
De bordjes van de Taxandria route waren zeer "vrouw" vriendelijk aangegeven volgens Marga. ( We hebben dan ook maar 3x hoeven om te keren, waarvan we 1x afgeleid werden bij een kerk van vanwege een trouwerij. Ach ja .... vrouwen en trouwjurken kijken hè!) Overigens was het voor Marga de eerste keer dat ze in een groep reed en het viel haar reuze mee. (wat wil je, onder mijn "deskundige" leiding. ahum.)

Overigens moet ik mijn echtgenoot (Jan van wilma) toch even bij deze complimenteren hoe hij het altijd doet, dat van een plek vinden om koffie te drinken en zo, want mij viel het zwaar. Cafés gezien zat, maar dan tijdig reageren en een plek te zoeken om de motoren kwijt te geraken (het waren er maar drie... maar toch), ik was toch iedere keer me zelf ervan bewust dat er nog twee achter me reden, dus abrupt stoppen om te koffieen was er voor mijn gevoel niet bij. Ik heb dus diverse keren voorbij laten gaan om maar ergens anders een geschiktere plek te vinden, met het gevolg dat we pas om 11:00 uur koffie en thee binnen kregen.Henny en ik hebben om beurten voorop gereden en ook ons viel dat reuze mee (vanwege de "vrouwvriendelijke" bordjes natuurlijk). Marga was tevreden met een middenplaats en volgde ons waar wij ook gingen. De route is zeer afwisselend qua natuur, wegdeksel, dorpen en feestelijkheden. In Hilvarenbeek werden we zelfs getrakteerd op een kermis waar wij natuurelement niet van weg te slaan waren.We hebben zeer veel gelachen om de nieuwe en moderne attracties. ( de kermis klanten gaan er vrolijk in en komen er ziek (echt) uit. HUMOR EERSTE KLAS!!! Ook dachten we nog even aan het thuisfront en hebben wat te snoepen mee genomen voor onze snoepjes.Onderweg tijdens onze breaks hebben we ook nog leuke reacties gehad over het feit dat we met alleen dames waren op de motor en bij de Chinees waren we bijna gekoppeld aan twee zeer schooooone jongelingen (al zeg ik het zelf) die benauwd waren of hun bestelling niet wat te veel was voor twee personen. Maar wij hebben ons daar zeer professioneel uit weten te redden. (al zeg ik het weer zelf). By the way Marga had een zeer leuke naam bedacht voor ons clubje, let wel: HEAVENS ANGELS, Yo. Marga gaat door voor de koelkast (zou mijn man ((Jan van Wilma)) zeggen). Dat zijn punten Marga, jij mag blijven.

Ik zal ongetwijfeld wel het een en ander vergeten zijn op te schrijven maar Henny zal ook nog wel het een en ander willen vertellen, dus nock yourself out Henny en vul het maar aan als je zin hebt (en durft).Kortom ik vond het een zeer geslaagde dag (niet alleen vanwege het goede weer) en deze rit is zeer zeker voor herhaling vatbaar. Henny en Marga ik wil jullie ook bij deze zeer hartelijke bedanken voor alle gezelligheid en lol die we gehad hebben en tot te volgende keer zou ik zeggen. Trouwens iedereen die zich geroepen voelt om zoiets te organiseren bij hun in de buurt is van harte welkom. Het is aan te raden.


De vrolijke vriendelijke groetjes van Wilma (van Jan). DOEI.


Hier nog een bericht van mij om bij het bericht van Wilma te zetten:
Wilma vroeg mij (Henny) om ook nog iets te schrijven over de lady`s tour rit, maar er valt weinig aan toe te voegen aan dat verslag!
Het is zeker voor herhaling vatbaar en het was hartstikke gezellig, en lekker gegeten onderweg en op ons gemak terrasjes gepakt geen haast (heerlijk). En dat de bordjes onderweg al klaar stonden was ook lekker makkelijk, ik kijk al uit naar volgend jaar.

Groetjes Henny (van Ben)

:: Print deze pagina