21 februari 2010

De motorbeurs in Utrecht

De CX-club op de motorbeurs, het was een feit. Nu wilde ze iemand die een leuk verslagje ging schrijven en dan 2 kaartjes kreeg voor naar de beurs te gaan. Je moest je opgeven bij Wouter en iemand werd uit de hoge hoed getrokken, ikke was de gelukkige winnaar (helaas niet hansv, want die kan zo mooi schrijven). De heenreis ging wel, we stonden pas in de file op de ring van Utrecht en toen we geparkeerd hadden waren we zo binnen. Ik ging eerst met de plattegrond op zoek naar de CX-stand. Maar toen dat niet lukte zijn we gewoon in het wilde weg gaan lopen. Het was voor een vrijdag best druk, stond van alles.

Voor ieder die wat zoekt wel iets. Op de CX-stand was het leuk ingedeeld en toen ik kwam waren Rembrandt, Joost en Margrit er, die gezellig met een paar liefhebbers in gesprek waren. Ben er niet te lang gebleven, want we wilde de mensen niet in de weg staan, maar heb toch nog met een paar voorbijgangers gesproken die de cx stonden te bewonderen. Iedereen heeft wel een blauwe maandag een CX gehad lijkt het dan.

Ik persoonlijk vond de beurs wel wat tegenvallen, maar ik had niet echt iets nodig. Als je op zoek bent naar iets, jas, broek ofzo, dan is de motorbeurs nog steeds een ideale plek om te slagen! Maar heb ook iets vreemds op de motorbeurs gezien en daar niet eens een foto van gemaakt; zag namelijk een auto, dat was bij een poetsmiddelen stand geloof ik? Ben snel verder gelopen. Opzet van de stand was leuk ingedeeld. En ik vind het jammer dat Roy niet mee kon want er waren meerdere die mij herkende en vroegen waar Roy was, ik herkende ze niet allemaal (sorry Marco) moeten ze allemaal maar met naamplaatjes rondlopen.

Voor degene die niet zijn geweest dit is wat jullie gemist hebben: http://www.pixum.nl/viewalbum/id/4815330 (onder andere de jas van Beussie) maar volgend jaar zien jullie mij zeker, maar dan helaas ook zonder Roy, als vrijwilliger bij de stand. Want dat eventjes wat ik er maar geweest ben was het reuze gezellig!!!

Groetjes Werner

:: Print deze pagina