Het laatste nieuws

SJK 2021 gaat door!

25 Jun 2021
De kogel is door de kerk, we gaan dit jaar weer ons treffen in SJK organiseren! De vooruitzichten rondom Corona gaan de goede kant op, we gaan er vanuit dat het mogelijk is om het treffen te organiseren. We zijn achter de schermen al druk met het regelen van van alles. We moeten helaas wel gaan werken met verplichte inschrijvingen en een maximum aantal bezoekers. Binnenkort wordt de inschrijving open gezet. Schrijf je alleen in als je zeker weet dat je komt, anders houdt je een plekje bezet voor iemand anders. Meer info volgt in de nieuwsbrief die binnenkort in je mailbox zit. Mocht de situatie richting half augustus veranderen, dan bestaat er altijd een mogelijkheid dat we het treffen toch moeten annuleren. Op dit moment weten we ook niet welke extra maatregelen we in augustus moeten nemen. Hou daarom ook de website goed in de gaten.

SJK 2021?

11 Jun 2021
De ontwikkelingen rondom Corona lijken de goede kant op te gaan. Steeds meer mensen zijn gevaccineerd of worden zeer binnenkort "geprikt". Het aantal besmettingen neemt af en de bezetting in de ziekenhuizen daalt flink. We hebben goede hoop dat we dit jaar weer een treffen in SJK kunnen gaan organiseren. Het hangt nog wel van af wat er wordt geadviseerd door de overheid. Binnenkort volgt meer informatie hierover. Houdt deze site en eventuele nieuwsbrieven in de gaten!

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 13 ... 15 ... 17 ... 19 ... 21 ... 23 ... 25 ... 27 ... 29 ... 31 ... 33 ... 35 ... 37 ... 39 ... 41 ... 43 ... volgende

Powered by CuteNews
meer nieuws | nieuwsbrieven
Lees hier de laatste nieuwsbrief

Foto's stamtafels »
Click for UK board »

Like ons op Facebook of Google+